ОСТАННІ НОВИНИ

В будинку на вулиці Театральній,12 львівські реставратори відновлять сходову клітку

|

З 1 до 5 липня у рамках проекту GIZ «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова» відбуватиметься черговий практичний семінар, під час якого львівські малярі та реставратори відновлюватимуть цінні сторичні розписи  ХІХ ст. в будинку на Театральній, 12. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

В рамках чергового семінару підвищення кваліфікації планується відновити цінний розпис стелі, проміжних майданчиків та сходових маршів. Цей розпис має бути захищено, закріплено, консервовано, розкрито і частково відреставровано. Окремою метою є навчання та підвищення кваліфікації нових фірм зі Львова для обачної санації та реставрації. Реставраційні роботи проводитимуться комплексно і у відповідності до пам’яткоохоронних вимог.

Практичний семінар проводитиметься під керівництвом німецького реставратора Маркуса Шульца в супроводі управління охорони історичного середовища ЛМР.

До слова під фаховим наглядом  спеціалістів  GIZ в цьому будинку вже було відреставровано вхідні двері до квартир, сходи, сходові поручні та штукатурку на стінах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *