ОСТАННІ НОВИНИ

Діти чотирирічного віку не мають шансів потрапити в дитсадок у Львові

|

Чотирирічні діти практично не мають шансів потрапити в дитячий садочок у Львові. А управління освіти Львівської міської ради наразі не бачить механізмів вирішення цієї проблеми. Про це сьогодні на прес-конференції повідомила начальник управління освіти ЛМР Галина Слічна, передає кореспондент Львівського порталу

За словами чиновниці, нові групи у дитсадках відкривають для дітей дворічного віку (яслі) або ж для дітей трирічного віку (молодша група). Усі вони від самого початку є переповненими, а тому потрапити в групу через рік вже в чотирирічному віці практично неможливо. «Сьогодні не мають шансів потрапити в садочок чотирирічні діти. Бо немає місць. І я наразі не бачу, як цю проблему вирішити», – сказала Г.Слічна.

Нагадаємо, записати дитину в садочок з листопада 2013 року можна лише через електронну систему реєстрації www.misto.lvivedu.com. Утім, як зізнаються в самому управлінні освіти міста, електронна черга не є гарантією того, що дитина потрапить в садочок. Вона, начебто, лише дає лише шанс на «прозоріше зарахування».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *