ОСТАННІ НОВИНИ

Держприкордонслужба активно готує мобільні підрозділи для підсилення охорони кордону

|

Через загрозливу ситуацію у східних областях України Державна прикордонна служба продовжує здійснювати підготовку своїх мобільних підрозділів. Саме з них, в першу чергу, готуються резерви прикордонного відомства, які направляють для підсилення загрозливих ділянок кордону. Про це Львівському порталу повідомили у відділі з питань взаємодії зі ЗМІ Адміністрації Державної прикордонної служби України.

Так, нещодавно в Кінологічному навчальному центрі Державної прикордонної служби України відбулись змагання мобільних підрозділів Західного регіонального управління. Готовність прикордонників перевіряв, а також відзначав найкращих начальник регіонального управління генерал-майор Ігор Андрусік.

 

Військовослужбовці закріплювали на практиці та показували свою влучність у стрільбі. У ході змагань прикордонники використовували різні зразки зброї. Також охоронці кордону закріплювали навички орієнтування на місцевості та відбиття атаки терористичних груп. Крім того, в черговий раз були проведені курси надання першої невідкладної допомоги, які є необхідними під час несення служби в умовах воєнного часу.

 

Фото: ДПСУ

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *