ОСТАННІ НОВИНИ

Озвірілий львів’янин влаштував різанину у місті

|

У Шевченківський райвідділ міліції, 23 червня, надійшло повідомлення від лікаря бригади швидкої медичної допомоги. Медик повідомив, що на одній з вулиць Львова знаходяться громадяни з ножовими пораненнями. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області. 

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що травми отримали 42-річний та 50-річний чоловіки. Вони виконували ремонтні роботи біля дачного масиву. Згодом, до працівників підійшов невідомий, який почав скаржитись на їхню роботу пояснюючи це тим, що вони створюють багато шуму. Після чого, чоловік пішов, але згодом повернувся вже з ножем, яким заподіяв робітникам поранення.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами встановлено, що до скоєння кримінального правопорушення причетний 51-річний житель Львова, який ніде не працює.

Зловмисника затримано згідно ч.1 ст.208 (затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

З’ясовуються усі обставини події. Ведеться досудове розслідування.

 

Фото: shutterstock.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *