ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці затримали серійних грабіжників

|

Правоохоронці Львівського міського управління міліції отримали оперативну інформацію щодо можливого скоєння грабежів на вулицях Львова. Достовірно володіючи інформацією про марку, колір та номер авто, на якому пересуватимуться зловмисники, оперативники рушили слідом за ними. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівського міського управління міліції.

За деякий час авто зупинилось, і водій з пасажиром зняли номерні знаки, прикрутивши натомість інші, як стало відомо згодом – раніше викрадені з іншого авто. Через півгодини водій припаркував машину біля тротуару на вулиці Гетьмана Мазепи, а пасажир попрямував слідом за випадковою перехожою. Зірвавши з шиї дівчини золотий ланцюжок, зловмисник сів в авто, яким його напарник під’їхав до місця скоєння злочину. Проте далеко втекти грабіжникам не вдалось – їх затримали правоохоронці одразу після нападу на дівчину.

Як з’ясувалось згодом, чоловіки впродовж останніх півтора місяця скоїли п’ять грабежів за аналогічним сценарієм.

«На цей час відкрито кримінальне провадження за статтею 186 КК України (грабіж)», – розповів начальник оперативно-пошукового сектору відділу карного розшуку Львівського міського управління міліції Андрій Гребінка. «Ми проводимо перевірку щодо причетності цих громадян до скоєння подібних злочинів на території Львова»,- додав він.

 Фото: прес-служба Львівського міського управління міліції

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *