ОСТАННІ НОВИНИ

З лав міліції звільнено 17 тисяч зрадників (відео)

|

Заступник Міністра внутрішніх справ України – керівник апарату Сергій Чеботар зазначив, що у правоохоронному відомстві ведеться активна боротьба з міліціонерами, які зрадили Присязі, зокрема замішані в корупційних схемах, торгівлі наркотиками та вчиненні інших правопорушень. Про це Львівському порталу повідомили в УЗГ МВС України.

«Ми все робимо для того, щоби дійсно, особи, які не мають ладу з Законом, не працювали в ОВС. Тут не може бути з ними ніяких компромісів. Нещодавно в Хмельницькій та Херсонській областях було звільнено ряд працівників, які були замішані в корупційних схемах. На Чернігівщині та Харківщині правоохоронці були замішані у схемах, щодо торгівлі наркотиками. На Тернопільщині було виявлено працівника міліції, який намагався отримати майже 40 тисяч гривень неправомірної вигоди за надання відповідних послуг, а також за закриття кримінального провадження, – зазначає заступник міністра. – Усі особи були звільнені з займаних посад».

За словами Сергія Чеботаря, значна робота по боротьбі з корупцією ведеться по всій території України. Наразі в Міністерстві внутрішніх справ виробляється система перевірки кадрів, боротьби з корупцією, і система, яка дозволить в повній мірі виконати ті завдання, які ставить сьогодні перед Міністерством керівництво країни. Процес реформування в МВС триває і надалі.

Люди в повній мірі повинні констатувати те, що міліція дійсно почала процес реформування.

«На сьогоднішній день з МВС України звільнено майже 17 тисяч правоохоронців, які порушили присягу на вірність українському народу», – підкреслив Сергій Чеботар.

 

 

 Відео: УЗГ МВС України
Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *