ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові втретє будитимуть сплячих левів

|

3 липня о 18.00 в кафе coMMuna (вул. Галицька, 1, 2-й поверх) відбудеться третя з серії літніх зустрічей із менеджменту «Пробудімо сплячих левів». Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Нагадаємо, що 30 квітня у Львівському інституті менеджменту відбулась перша зустріч, яку провів відомий підприємець, засновник компаній «Промкабель-Електрика» і «Пан Електро», які входять до трійки лідерів свого ринку, громадський діяч Ваче Давтян. Майстер-клас на тему «Криза: загроза чи можливість? Як стати лідером в нових умовах» відвідало близько 30 львівських підприємців.

5 червня відбулась друга з серії літніх зустрічей. На ній доповідачами виступили директор і співзасновник RTC, бізнес-тренер, HR-консультант Оксана Краснопольська та директор ТзОВ «Террін» (мережа ресторанів «A la minute», 32 ресторани по всій Україні) Андрій Янчук.

Компанія RTC продовжує будити левів. Наступною це робитиме співвласник RTC, бізнес-тренер, рекрутер Наталка Зайцева. «Що таке «правильні» люди для нашої компанії і чому ми постійно шукаємо ідеального кандидата, але не знаходимо? Як серед десятків претендентів зрозуміти, хто «наш», а хто не «наш»? І головне, який він «НАШ»? Як не найняти випадкового «бігунка» і не пропустити єдиноправильного співробітника? Як залучити в компанію кращих фахівців і зробити так, щоб фахівець, який має альтернативні пропозиції, вибрав саме ВАС? Про все це в моїй доповіді «Правильні люди на правильних місцях. Як знайти, впізнати і найняти свого».

Реєстрація, відповіді на додаткові запитання:

Тел.: (032) 247 05 57, (066) 12 12 493

E-mail: [email protected]

Skype rtc.ua

Фото організаторів акції 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *