ОСТАННІ НОВИНИ

Діти із соціально-незахищених сімей безкоштовно розважаються в «SkyPark»

|

Відразу дві соціальні ініціативи стартували в центрі активного дозвілля «SkyPark». Безкоштовно порозважатися на батутах, підвісних канатах, скеледромі, надувних гірках та інших атракціонах відтепер матимуть змогу маленькі львів`яни із соціально-незахищених сімей. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Четвертий тиждень кожного місяця буде «соціальним» в «SkyPark». В цей тиждень, з понеділка до четверга, вхід за спеціальними запрошеннями буде безкоштовним для сиріт, дітей із багатодітних, малозабезпечених, неповних сімей. Вчора вперше у «SkyPark» побували вихованці кризового центру «Діти вулиці». Також цього тижня  безкоштовно відвідають центр активного дозвілля діти-сироти.

В рамках другої соціальної ініціативи, в «SkyPark» безкоштовно розважатимуться вихованці Дитячих клубів Львова. Серед гуртківців проводитимуться різноманітні конкурси й клуб-переможець отримуватиме подарунковий сертифікат. Таким чином, вихованці всього клубу зможуть разом прийти та весело провести час на атракціонах центру активного дозвілля. Такий же подарунок очікуватиме на команди-переможців спортивних заходів Дитячих клубів Львова. Розважатимуться гуртківці дитячих клубів в «SkyPark» в останній понеділок кожного місяця. Відтак, 30 червня дитячий комплекс відвідають вихованці Залізничного району, які здобули перше місце в Загальноміській Спартакіаді серед команд Дитячих клубів Львова.

В рамках цих соціальних ініціатив, безкоштовно побувати в новому центрі активного дозвілля щомісяця зможуть понад 100 дітей із соціально-незахищених сімей.

Варто нагадати, що вхід на територію «SkyPark» відбцвається у змінному взутті або в шкарпетках. Для батьків та супроводжуючих осіб вхід в центр активного дозвілля є безкоштовним.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *