ОСТАННІ НОВИНИ

Що вирішив суд щодо винуватця смертельного ДТП на трасі «Львів – Шегині»

|

Сьогодні під час підготовчого судового засідання у справі резонансного ДТП, що сталося в Мостийському районі, прийнято перше рішення. Суддя Галицького районного суду Стрільбицький зачитав рішення про тримання підозрюваного під вартою. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу із зали засідання.

У ході розгляду справи , про обрання міри запобіжного заходу захисник підозрюваного подав клопотання про внесення застави, за станом здоров’я його підзахисного, який отримав травми у ДТП. Однак прокурор та слідчий надали суду докази про те, що підозрюваний, перебуваючи на волі може ухилитися від суду.

 

Відтак суд прийняв рішення про тримання підозрюваного під вартою. Винуватця ДТП доставлять у Львівський слідчий ізолятор. За рішенням суду чоловіка триматимуть під вартою 60 діб. Захист  має право на оскарження ухвали Галицького районного суду впродовж 5 днів.

Нагадаємо, як раніше писав Львівський порталаварія сталася 17 червня, о 21.25 на автодорозі «Львів – Шегині». У соцмережах поширили чутки про те, що спричинив ДТП родич голови Мостиської РДА і його нібито різноманітними способами намагаються «відмазати».

За попередніми даними ДАІ, водій позашляховика Mitsubishi Pajero, 45-річний мешканець Мостиського району, не обрав безпечної швидкості руху, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем Toyota Camry.

У ДТП загинули двоє пасажирів легковика Toyota – 22-річний і 21-річний львів’яни.

Фото: PHL 
Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *