ОСТАННІ НОВИНИ

На залізничному перегоні у Львові затримали п’яного дебошира

|

Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння 38-річний житель Львова розбив вікно на пості чергового по переїзду перегону “Клепарів-Брюховичі”. Своїми діями він вчинив втручання у керування шлагбаумом, що призвело до затримки руху автотранспорту на 5 хв. Про це Львівському порталу повідомили в підрозділі зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.  

Так, чоловік, вживши пару чарок оковитої, повертаюсь у нічний час з селища Брюховичі до Львова, безпричинно розбив рукою вікно посту чергових по переїзду. Після цього львів’янин почав нецензурно висловлюватись у бік чергової по переїзду та вимагати у неї вийти з приміщення. На зауваження чергової припинити хуліганські дії, чоловік навпаки почав ще більше дебоширити. Побачивши, що жінка не виходить з приміщення посту хуліган підійшов до блоку управління звукової та світлової сигналізації шлагбаума та втрутився у керування шлагбаумом, що призвело до затримки руху автотранспорту.

Зупинити хулігана вдалось лише працівникам транспортної міліції лінійного відділу на станції Львів.

Своїми умисними діями дебошир спричинив тимчасове припинення нормальної діяльності переїзду та пошкодження майна Львівської залізниці. Сума збитків становила 810 гривень.

Відносно чоловіка слідчим відділенням на станції Львів відкрито кримінальне провадження за статтею 296 Кримінального кодексу України.

Фото: підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *