ОСТАННІ НОВИНИ

Мажор, який влаштував аварію у Твіржі, був п’яним

|

Водій, який влаштував потужну аварію у селі Твіржа був п’яним. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового утримання, тривають слідчі дії. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції повідомив перший заступник начальника ГУМВС України у Львівській області Сергій Вучкан, інформує кореспондент Львівського порталу.

С. Вучкан розповів, що за інформацією від людей, 16 червня цей водій святкував день народження. І фактично відтоді роз’їжджав по району у стані алкогольного сп’яніння.

На запитання журналістів, чи є затриманий родичем чиновника Мостиської районної державної адміністрації, Вучкан відповів: «Для слідства це не має жодного значення – він все одно відповість за вчинене».

Нагадаємо, що у ДТП, яка трапилась у селі Твіржа Мостиського району, загинули двоє людей, ще двоє отримали травми. Аварія сталася, 17 червня, о 21.25 на автодорозі «Львів-Шегині»

Також у соцмережах поширили чутки про те, що спричинив ДТП родич голови Мостиської РДА і його нібито різноманітними способами намагаються «відмазати».

За попередніми даними, водій позашляховика Mitsubishi Pajero, 45-річний мешканець Мостиського району, не обрав безпечної швидкості руху, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем Toyota Camry. У ДТП загинули двоє пасажирів легковика Toyota – 22-річний і 21-річний львів’яни.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *