ОСТАННІ НОВИНИ

У міліції запевняють, що ніхто з родичів Курочки до смертельної ДТП не причетний

|

До смертельної ДТП під Львовом ніхто з родичів екс-начальника міського управління міліції Львова Михайла Курочки не причетний. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції повідомив перший заступник начальника ГУ МВС України у Львівській області Сергій Вучкан, інформує кореспондент Львівського порталу.

С. Вучкан офіційно спростував інформацію очевидців пригоди про те, що 32-річний водій, який у стані алкогольного сп’яніння скоїв ДТП на під Львовом, є родичем одного з екс-керівників міліції Львова.

«Ми зібрали усі свідчення очевидців… Це 100% не син екс-начальника міського управління міліції Львова Михайла Курочки. І не його родич чи зять, бо в нього всі сини. Така інформація у нас відсутня», – сказав С.Вучкан.

Водночас правоохоронець розповів, що особу, яка перебувала за кермом, встановлено. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. Сьогодні призначено слухання щодо обрання винуватцю ДТП запобіжного заходу.

На запитання журналіста Львівського порталу, чи затримані двоє пасажирів Mitsubishi Pajero Wagon, які втекли із місця ДТП, Сергій Вучкан відповів: «Нами встановлено конкретну особу, на яку й вказували свідки. Можна з упевненістю говорити, що саме ця особа, якій ми вчора оголосили підозру і затримали, була за кермом. Двоє осіб, що сиділи на місцях пасажирів, і втекли з місця пригоди – невідомі. У нас інформації про них поки що немає. Але, навіть, якщо вони й були, то у справі проходитимуть лише як свідки, бо підозрюваною у скоєнні ДТП є лише особа, яка була за кермом… Зараз є затриманий водій та свідок, який розповідає, як саме відбувалося ДТП».

Нагадаємо, що за інформацією прес-служби управління ДАІ у Львівській області, позавчора на Львівщині водій позашляховика виїхав на зустрічну смугу та скоїв потрійну ДТП. У результаті аварії одна людина загинула, ще двоє – отримали тілесні ушкодження.

Подія сталася, близько 22.20 години на автодорозі «Львів-Краковець».

За попередніми даними, керманич автомобіля «Mitsubishi Pajero Wagon», 32-річний львів’янин, не обрав безпечної швидкості руху та, здійснюючи обгін, виїхав на зустрічну смугу. Як наслідок, позашляховик зіткнувся з автомобілем марки «ВАЗ», а після цього – з легковиком «Renault Laguna».

У результаті дорожньо-транспортної пригоди загинув водій «ВАЗу», 18-річний житель Яворівського району.

Ще двоє пасажирів цього автомобіля зазнали поранень. Серед потерпілих – 16-річна дівчина, у якої діагностували закритий перелом стегна та струс головного мозку. Також травмувався 18-річний житель Яворівщини. У юнака – забої та синці. Після надання необхідної допомоги, постраждалого відпустили додому.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *