ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни просять вгамувати водіїв-хамів

|

Жителі Львова продовжують скаржитись на хамство водіїв міських автобусів. Про нові випадки некультурної поведінки львівських шоферів жителі міста повідомляють міських депутатів. Про це на сьогоднішньому пленарному засіданні Львівської міської ради заявив депутат Олександр Алєксєєв.

За його словами, один з випадків некоректної поведінки водія автобуса № 10, яке належить комунальному АТП №1, трапився 3 червня. Водій маршрутки відмовив у перевезенні 76-річній жінці, яка показала посвідчення «дитини війни». «Водій відповів, що за комуністичними документами він не возить», – сказав депутат.

«Виходить, що після подорожчання проїзду, нічого не змінилося. Хами й далі керують маршрутками та на власний розсуд вирішують, кого везти, а кого ні», – додав О.Алєксєєв. Він також навів факт порушень прав пасажирів зі сторони водія маршрутки №45 того ж АТП №1. За інформацією депутата, 11 червня автобус зійшов з рейсу, де й так курсує недостатня кількість автобусів, та у робочий час обслуговував молодіжну збірну «Карпат».

«Ми, депутати, не раз писали про порушення графіків руху на цьому маршруті, однак ситуація так і не змінилася», – заявив О.Алєксєєв.

Відтак депутат звернувся до міського голови Андрія Садового з вимогою втрутитись у цю ситуацію та прийняти кадрові рішення щодо керівництва підприємства АТП №1. «Якщо ми не можемо навести лад в комунальному підприємстві, то що говорити про приватних перевізників», – додав він.

Фото: Львівський портал  

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *