ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати Львівщини просять у держави гроші на ремонт дороги «Ковель – Жовква»

|

Під час сесії Львівської обласної ради депутати звернулись до Президента України, прем’єр-міністра України та голови Верховної Ради України з вимогою невідкладно виділити з державного бюджету кошти на проведення ремонту автодороги «Ковель – Жовква», а особливо на ділянці Червоноград – Межиріччя – Гірник – Сілець. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської облради.

Як зазначається у зверненні: «На вказаній ділянці не проведено першочергових робіт із ліквідації аварійної ямковості. На сьогодні Сокаль та Червоноград не мають належного сполучення з обласним центром, це призвело до того, що реанімобілі екстреної медицини зі Львова відмовляються виїжджати на виклики жителів району. Автобуси не курсують за графіком, автобуси «Школярики» не можуть підвезти дітей до шкіл. Дорожнє покриття у вкрай незадовільному стані, водії змушені обминати вибоїни, ями, виїжджаючи на зустрічну смугу, узбіччя, пішохідні доріжки, чим створюють аварійні ситуації. Загалом дорога має настільки катастрофічний стан, що користування нею несе реальну загрозу для життя людей».

Відтак, депутати вимагають від державного керівництва додатково виділити Львівській області у 2014 році з державного бюджету кошти на проведення невідкладних робіт із ремонту дороги загального користування Р-15 «Ковель – Жовква», а також доручити компетентним органам вжити невідкладних заходів щодо усунення аварійної ямковості на цій дорозі на території Сокальського району.

 Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *