ОСТАННІ НОВИНИ

Козацькому роду нема переводу! — у «Львівобленерго» відбулись «Козацькі змагання»

|

13 червня 2014 року на стадіоні ім.Є.Смука у місті Яворові відбулися четверті  “Козацькі змагання”, які вже традиційно щороку проводить ПАТ “Львівобленерго”. Про це Львівському порталу повідомили у Відділі корпоративних зв’язків ПАТ “Львівобленерго”.

Підтримка національних традицій, здорового способу життя та об’єднання колективу — це цілі, які закладені в основу проведення  “Козацьких змагань”.

У заході взяли участь працівники районів електромереж та структурних підрозділів ПАТ “Львівобленерго” —  всього 31 команда.

Змагання проводились в шести козацьких дисциплінах: піднімання колоди, метання довбні, рукоборство, змагання на бумі, козацькі передаванки та перетягування линви.

А найспритніші козаки-енергетики мали нагоду визначити, хто найшвидше вилізе на стовп та одягне запорізькі шаровари.     

Суддівська комісія визначила кращих у дисциплінах “Козацьких змагань”, а також за сумарною кількістю балів — команди-переможці.

Золото та кубок “Козацьких змагань-2014”завоювала команда “Загін охорони”, срібні медалі — козаки зі Стрийського РЕМ, бронзовим призером стала команда Пустомитівського РЕМ.
 

Крім основних нагород учасники заходу були відзначені в номінаціях: “Найповажніший козак”, “Приз глядацьких симпатій”, “Найкращі козаки”, “Кращий вихід у національних костюмах”.

А загалом у „Козацьких змаганнях”  перемогла сила, дружба та відданість.

 Фото: Відділ корпоративних зв’язків ПАТ “Львівобленерго”

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *