ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали 26 тонн контрафактного м’яса

|

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України у Львівській області поблизу міжнародної траси Львів-Рава-Руська затримали вантажні автомобілі, які були заповнені м’ясопродуктами вагою понад 26 тонн. Про це Львівському порталу повідомив прес-центр ГУМВС України у Львівській області.

Працівники міліції встановили, що вартість контрафактних м’ясопродуктів становить майже 1,5 мільйона гривень. Наразі триває експертиза вилученої продукції, після якої буде вирішено питання про її утилізацію. 

 

Правоохоронці встановили, що вантажівки перевозили м’ясопродукти з-за кордону, без відповідних документів про походження м’яса та сертифікатів якості. Вартість «неякісних» м’ясопродуктів становить майже 1,5 мільйона гривень.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 227 (умисне введення в обіг на ринку (випуск на ринок України) небезпечної продукції) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п`ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів  доходів  громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до трьох років.

 

 Фото: ГУМВС України у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *