ОСТАННІ НОВИНИ

Туристичну інформацію про Львів тепер можна скачати на смартфон

|

Від п’ятниці в Центрах туристичної інформації з’явились таблички з QR-кодами, з допомогою яких гості та жителі Львова можуть завантажувати необхідну туристичну інформацію про місто на свій смартфон. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Цей проектом має декілька цілей. Насамперед, покращити комфорт гостей міста, які звертаються за інформацією в Центри туристичної інформації. Власникам смартфонів, яких стає все більше, вже не має потреби носити з собою під час прогулянок містом багато поліграфії – всю необхідну інформацію вони можуть мати на своєму кишеньковому пристрої. Окрім того, це інноваційно та екологічно, що є пріоритетами у нашій діяльності. І звичайно ж, це економічно вигідно, оскільки з’явилась можливість заощадити кошти на друці великої кількості поліграфії», – зазначає головний спеціаліст ЛКНП «Центр розвитку туризму м. Львова» Лідія Федчук.

Як зазначили в Центрі туристичної інформації, не зважаючи на наявність QR-кодів, безкоштовна друкована продукція буде і надалі розповсюджуватись.

Нагадаємо, що львівські міські Центри туристичної інформації можна знайти в приміщенні Львівської ратуші (пл. Ринок, 1, вхід з боку фонтану зі скульптурою Нептуна), в аеропорту (вул. Любінська, 168, Термінал А (новий) і на вокзалі (пл. Двірцева, 1, в головному касовому залі біля каси №1).

Фото www.ae-project.com 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *