ОСТАННІ НОВИНИ

Навколо підземки, якою опікується ЛАЗ, назріває скандал

|

Як розповів заступник голови Сихівської районної адміністрації Іван Коркішко, працівники ЛМКП «Львівводоканал» спільно з Сихівською районною адміністрацією промивають каналізаційну мережу у підземному переході, що на вул. Стрийській та на території ЛАЗу. Роботи проводять для того, щоб унеможливити у майбутньому підтоплення переходу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Роботи не проводились роками, каналізаційна мережа ЛАЗу є надзвичайно засмічена. Відновлено роботу насосу, який відкачує воду у переході, треба очистити і труби. Загалом каналізаційна мережа підприємства має загальну протяжність1 км. Вартість робіт з промивки складає 30 тис. грн. Сьогодні виконано 50% робіт. Кошторис робіт переданий ЛАЗу, але вони на співпрацю не йдуть», – розповів Іван Коркішко.

Також у переході потрібно відновити освітлення, відремонтувати сходи, замінити мережі.

«Є підприємець, який хоче взяти в оренду цей перехід, відремонтувати його і доглядати за ним. Однак ЛАЗ не погоджується на це. Ми готові взяти його на баланс міста, скеровували відповідні заяви у суд та в прокуратуру, але не так просто приватну власність передати в комунальну», – сказав Іван Коркішко.

Нагадаємо, підземний перехід на вул.Стрийській – Володимира Великого є власністю Львівського автобусного заводу. Через занедбаний стан мешканці ним практично не користуються.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *