ОСТАННІ НОВИНИ

Львівського журналіста переслідують через професійну діяльність

|

Львівського журналіста Влада Якушева викликають у міліцію за підозрою у погрозах вбити фігурантку журналістського розслідування. Про це Львівському порталу повідомив сам журналіст В. Якушев.

Галицький РВ відкрив кримінальну справу за заявою громадянки Г. Я., яка вважає, що людина, схожа на журналіста Якушева, погрожувала її вбити. Заява була подана в той час, коли Влад Якушев проводив журналістське розслідування, яке стосувалося львівського парку «Снопківський».

В ході журналістського розслідування журналіст викрив факти незаконного захоплення землі парку «Снопківський» власниками будинку за адресом  вул. Кримська 33 В, у якому проживає громадянка Г. Я.

Журналіст вважає, що заява у міліцію, це спроба завадити розслідуванню, а також переслідування через професійну діяльність.

«Я хочу зробити відкриту заяву до органів прокуратури м. Львова, з вимогою розпочати розслідування обставин незаконного захоплення частини земель парку Снопківський власниками будинку, який збудований на вул. Кримська 33 В», – наголошує журналіст.

Із матеріалом Влада Якушева, який містить документальні докази розслідування можна ознайомитись тут: «Паркова казка».


Фото: Criminal.in.ua та Владислава Якушева

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *