ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівелектротранс» шукає водіїв тролейбусів

|

У Львівському міському центрі зайнятості відбувся ярмарок вакансій, присвячений професії водія тролейбуса. У ЛКП «Львівелектротранс» бідкаються, що «робота є, але охочих працювати не так багато». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

На ярмарку були присутні директор тролейбусного депо Володимир Карпа та керівник відділу кадрів ЛКП «Львівелектротранс» Євгенія Шелепетень.

«Професія водія тролейбуса – це престижна, добре оплачувана та безперечно актуальна для нас професія. Сьогодні люди мають унікальний шанс безкоштовно повчитися та гарантовано влаштуватися на роботу», – каже директор тролейбусного депо Володимир Карпа.

Ярмарок відвідало 24 безробітних львів’янина. Шестеро з них одразу записалися, решта остаточно не визначилися. Усі охочі львів’яни, які не зареєстровані у центрі зайнятості, також можуть розпочати навчання на курсах водіїв у Львівському обласному учбовому центрі підготовки та підвищення кваліфікації робітників та інженерно-технічних працівників та спеціалістів для виконання робіт із підвищеною небезпекою. Група розпочинає навчання при комплектації від 10 чоловік.

Зарплата водіїв тролейбуса, в залежності від стажу та інших факторів, складає від 2,5 до 7 тисяч гривень.

Фото: lviv.travel

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *