ОСТАННІ НОВИНИ

Офіцери Старицького гарнізону потребують житла

|

Голова комісії із сприяння підрозділам Збройних сил України, депутат Львівської обласної ради Ярослав Мудрий з робочою поїздкою побував у вівторок на Яворівському військовому полігоні, що у Львівській області. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОР.

Супроводжували комісію начальник Центру полковник Остапчук Олександр Васильович, заступник начальника центру по роботі з особовим складом – начальник відділу підполковник Володимир Безбородов, заступник начальника центру з тилу – начальник тилу підполковник Сергій Кожухівський.

На полігоні комісія ознайомилась з підготовкою бійців 3-го територіального батальйону. Зокрема, відбулася демонстрація бойових можливостей української стрілецької зброї, засобів захисту, зв’язку, амуніції, зброї ураження. Депутати особисто поспілкувалися з військовослужбовцями, поцікавились їхнім бойовим духом та насушними проблемами.

За повідомленням керівництва гарнізону, що підтвердили й самі мобілізовані, особливо гостро на сьогодні стоїть питання із взуттям та іншим комплектом літнього військового камуфляжу для тактичних навчань, тоді як умови відпочинку та харчування є на «депутатському рівні», в чому переконались й самі народні обранці, скуштувавши солдатської каші разом з особовим складом гарнізону.

Під час брифінгу Ярослав Мудрий зазначив, що одним з головних завдань держави є соціальний захист військовослужбовців, а особливо – забезпечення житлом офіцерів та гарантування їхнім родинам належного утримання за рахунок держави.

«На сьогодні керівництво гарнізону не забезпечене житлом і це при тому, що всі вони – бойові офіцери та мають за своїми плечима не одну миротворчу місію у гарячих точках нашої планети», – наголосив депутат.

На найближчому пленарному засіданні сесії, що відбудеться наступного тижня, депутати пообіцяли без зволікань порушити питання про розгляд забезпечення офіцерів Старицького гарнізону необхідним житлом. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *