ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура Київщини оскаржила звільнення Лозінського

|

Прокуратура Київської області внесла апеляційну скаргу на ухвалу Бориспільського міськрайонного суду про звільнення від подальшого відбуття покарання Віктора Лозінського за станом здоров’я. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба прокуратури Київщини  

Прокуратура вважає таке рішення суду незаконним у зв’язку з тим, що у суді не доведено, що захворювання, зазначені у медичній документації відносно засудженого, становлять загрозу його життю та унеможливлюють подальше перебування у місцях позбавлення волі.

Разом з тим, судом не було задоволено клопотання прокуратури про виклик в суд експертів, які б могли надати додаткові пояснення про стан здоров’я Лозінського та можливість його лікування в колонії.

Крім того, прокуратура вважає, що виправна установа незаконно випустила засудженого, оскільки, державним обвинуваченням у визначені законом строки внесено апеляцію, а відтак ухвала суду не набрала чинності.

За вказаним фактом прокуратурою області розпочато кримінальне провадження відносно посадових осіб Бориспільської виправної колонії №119 за ч. 1 ст. 367 Кримінального кодексу України (службова недбалість).

Фото: segodnya.ua 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *