ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пофестивалять авторські ляльки

|

З 20 по 30 червня у Львові вперше відбудеться Міжнародний фестиваль авторської ляльки «Лялькar’t». Про це Львівському порталу повідомили організатори фестивалю.

20 червня у Львівському мистецько-культурному центрі «Art-e-fakt galereЯ» (вул. К. Левицького, 17), на базі «Школи мистецтв Оксани Бондарук», відкриється перша тематична виставка в рамках І Міжнародного фестивалю авторської ляльки «Лялькar’t».

 

Експозиція під назвою «Сонце, Море, Любов…» об’єднає роботи понад двох десятків майстрів з різних куточків України, а також із Польщі, Білорусі та Росії. Триватиме лялькова виставка десять днів – до 30 червня.

Русалонька, пара закоханих піратів, миші-матроси, руде дівчисько із самокатом, ведмежата-морячки, дівчинка-перлинка із мушлею в руці… Це далеко не повний перелік авторських ляльок, які можна буде побачити на виставці «Сонце, Море, Любов…».

Кожна робота повертає нас у дитинство, змушує усміхатися і вірити в те, що світ довкола сповнений добра.

«Лялькar’t» – новий, актуальний, сучасний, соціальний проект у сфері освіти, мистецтва та культури, розрахований на широку аудиторію учасників та відвідувачів», – зауважує автор та засновниця Міжнародного фестивалю авторської ляльки «Лялькar’t», господиня «Art-e-fakt galereЯ» Оксана Бондарук.

«Ця виставка пахне морем і сонцем. А ще – любов’ю. Сонце, море і любов – це три сторони одного трикутника, який називається Щастя, – каже координатор фестивалю «Лялькar’t» Катерина Кирилова. – Інакше просто не буває. Принаймні не тут, не у цьому паралельному вимірі, де живуть красиві авторські ляльки і наймиліші в світі ведмедики Тедді. У них закохуєшся з першого погляду. Адже авторська лялька – це завжди щось більше, ніж просто красива оболонка».

Протягом десяти днів виставки «Сонце, Море, Любов…» у Мистецько-культурному центрі «Art-e-fakt galereЯ» відбуватимуться також різноманітні тематичні майстер-шоу, відеолекції і майстер-класи.

Фото: організаторів  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *