ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині поїзд на смерть збив коней

|

У Львівській області на перегоні «Глібовичі-Вибранівка» пасажирський поїзд № 44 сполученням «Київ – Івано-Франківськ» збив двох коней. Коли машиніст побачив попереду тварин, поїзд мчав зі швидкістю. Тварини в той момент намагались перейти шлях і не звертали увагу на попереджувальні сигнали. Машиніст намагався запобігти зіткненню і прийняв для цього заходи. Незважаючи на екстрене гальмування, потяг збив тварин. Травми коней виявилися несумісними з життям. Про це Львівському порталу повідомили у підрозділі зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

Тварини бродили в районі залізничного переїзду без будь-якого контролю з боку їх господарів, що і закінчилося трагічною подією. Співробітники транспортної міліції встановили господаря коней. З’ясувалось, що коней він припнув на подвір’ї, однак погано прив’язав, вони висмикнулись та пішли пастись.

Через збільшення кількості неприємних пригод, співробітники транспортної міліції нагадують власникам великої рогатої худоби, які проживають поблизу залізниці, про необхідність виключити випадки випасу домашніх тварин поблизу об`єктів залізничного транспорту.

 

Фото: maxmolchun.livejournal

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *