ОСТАННІ НОВИНИ

Отримати ліцензію на автоперевезення можна через Укрпошту

|

З червня 2014 року Укрпошта надає можливість усім автоперевізникам зручно та швидко отримати дозвільні документи на автомобільні перевезення, які видає Укртрансінспекція, через мережу своїх відділень. Про це Львівському порталу повідомили у Центрі зв’язків із громадськістю 

УДППЗ «Укрпошта».

Відтепер ліцензії та документи на перевезення пасажирів, вантажів та багажу автомобільним транспортом можна отримати у відділеннях Укрпошти по всій Україні.

Отримання ліцензій на автоперевезення через пошту стало можливим завдяки підписанню між Укрпоштою та Укртрансінспекцією Меморандуму про співробітництво у сфері спрощення процедури надання адміністративних послуг.  

Для отримання ліцензії на перевезення достатньо завітати до одного з відділень Укрпошти, подати заповнену заяву разом з необхідним пакетом документів на отримання ліцензії Укртрансінспекції, а потім рекомендованим листом отримати результат запитуваної послуги.

Нагадаємо, послуга з видачі ліцензій на автоперевезення надається Укрпоштою в рамках проекту «Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту». Укрпошта з 2013 року уже плідно співпрацює за цим проектом з Державною реєстраційною службою України, Міністерством соціальної політики, Пенсійним фондом та іншими органами влади. Наразі за отриманням адміністративних послуг через Укрпошту вже звернулося понад 60 000 громадян.

Довідка:

Українське державне підприємство поштового зв’язку «Укрпошта» входить до сфери управління Міністерства інфраструктури України та є національним оператором поштового зв’язку України. На сьогодні Укрпошта надає понад 50 видів послуг у 13 тисячах відділень по всій Україні. Штат компанії налічує 91 тис. працівників, з них більше 38  тисяч – листоноші, близько 30 тисяч – оператори поштового зв’язку.

Служба інформаційної підтримки: 0 800 500 440.

Перелік адміністративних послуг Укртрансінспекції, до яких можна отримати спрощений доступ через відділення Укрпошти: 

Видача ліцензії на право провадження господарської діяльності з надання послуг з перевезення пасажирів і небезпечних вантажів, багажу автомобільним транспортом.

Видача копії ліцензії на право провадження господарської діяльності з надання послуг з перевезення пасажирів і небезпечних вантажів, багажу автомобільним транспортом.  

Видача дубліката ліцензії на право провадження господарської діяльності з надання послуг з перевезення пасажирів і небезпечних вантажів, багажу автомобільним транспортом.  

Переоформлення ліцензії на право провадження господарської діяльності з надання послуг з перевезення пасажирів і небезпечних вантажів, багажу автомобільним транспортом.  

Видача ліцензійних карток до ліцензій на надання послуг з перевезення пасажирів, небезпечних вантажів автомобільним транспортом.

 Фото: procurement.in.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *