ОСТАННІ НОВИНИ

Колодій наполягає, щоб Загарія і Садовий заборонили масові акції на травневі свята

|

Голова Львівської облради Петро Колодій від імені Координаційної ради скерував сьогодні листи-звернення до новопризначеного начальника ГУ МВСУ у Львівській області Дмитра Загарії та міського голови Львова Андрія Садового щодо здійснення заходів, які унеможливлять провокації під час проведення на Львівщині масових заходів 1 та 9 травня. Про це у коментарі Львівському порталу повідомила речниця Львівської облради Уляна Флишко.

«Координаційна рада при Львівській обласній раді вважає за доцільне відмовитися від будь-яких масових заходів 1 та 9 травня. Саме ці дати є найбільш ймовірними для здійснення провокацій.

З огляду на вище викладене, Координаційна Рада просить Вас (Д.Загарію та А.Садового – ред..) звернутися із позовом до суду щодо заборони проведення 1 та 9 травня масових вуличних заходів», – йдеться у листі-зверненні.

Нагадаємо, раніше народний депутат України Геннадій Москаль заявляв, що спецслужби Російської Федерації проведуть масштабні провокації у західних областях України, зокрема на Львівщині та у Львові.

Інший народний депутат Ігор Васюник повідомив про те, що Львівський центр «Національного руху опору» має намір провести круглий стіл із керівництвом Львова та області, з силовиками та усіма політичними силами щодо недопущення можливих провокацій 9 травня.

«Одним із завдань Львівського центру опору – підготувати заяву, яка буде скерована до керівництва правоохоронних органів Львівської області, також до голови Львівської обласної держадміністрації та мера Львова про недопущення будь-яких провокацій у Львові. Також ми проведемо з ними круглий стіл, під час якого будемо визначати формат протидії тим заходам, які можливо будуть 9 травня. Окрім того, ми запропонуємо свій варіант виходу з ситуації», – наголосив нардеп.

Варто також зазначити, що на травневі свята міліція Львова переходить на посилений режим роботи, попри те, що офіційних заявок на святкування першотравня ніхто не подавав.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *