ОСТАННІ НОВИНИ

Викрито злочинця, який вчинив розбійний напад на страхового агента

|

Правоохоронці Львівщини за «гарячими слідами» викрили 30-річного львів’янина, котрий вночі, 29 квітня, вчинив розбійний напад на жінку, яка працює страховим агентом у павільйоні однієї зі страхових компаній. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

У Жовківській райвідділ міліції, 29 квітня о 2:40, надійшло повідомлення від 33-річної жінки, котра працює страховим агентом у павільйоні однієї зі страхових компанії. Вона повідомила, що до павільйону підійшов невідомий чоловік і почав їй погрожувати розправою, якщо вона не віддасть йому грошові. При цьому зловмисник вибив вікно павільйону і намагався силоміць відібрати гроші.

Правоохоронці за «гарячими слідами» викрили зловмисника, котрий вчинив розбійний напад. Ним виявився 30-річний безробітний львів’янин, раніше не судимий.

«За гарячими слідами викрили зловмисника, який погрожував працівниці страхової компанії розправою, якщо вона не віддасть гроші. Він розбив вікно, але потрапили у павільйон йому не вдалося, після чого він втік. Жінка не постраждала», – повідомив начальник сектору карного розшуку Жовківського РВ ГУМВС України у Львівській області майор міліції Ігор Крупа.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу зловмисникові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *