ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні на Львівщину прибуде ще 31 кримчанин

|

Станом на 9.00 17 березня вже влаштовано 762 особи, які прибули на тимчасове проживання до Львівської області із Автономної Республіки Крим та південно-східних областей України. Серед них – 429 дорослих та 333 дітей. Про це повідомив голова Львівської обласної ради Петро Колодій, поінформувала Львівський портал прес-служба ЛОР.

«Зокрема, 50 дітей, які приїхали на Львівщину, навчаються у школах Львова та області, 8 діток відвідують дошкільні навчальні заклади. Чотири студенти, які прибули із АР Крим та південно-східних областей України, днями розпочнуть навчання у вищих навчальних закладах Львова: у Львівському національному університеті імені Івана Франка та Національному університеті «Львівська політехніка». Також вирішується питання із отриманням пенсіонерами, які прибули на Львівщину, пенсій», – наголосив Петро Колодій.

За інформацією департаменту соціального захисту Львівської обласної державної адміністрації, станом на 9 год. 17 березня на гарячу лінію Львівської обласної ради звернулося 349 сімей з АР Крим та південно-східних областей України, які хочуть приїхати на тимчасове проживання у Львівську область. Це – 1692 особи, з них – 813 дорослих та 879 дітей. Також на гарячу лінію обласної ради зголосилися 293 сім’ї з Львівщини, які готові прийняти на тимчасове проживання 1517 осіб.         

Сьогодні очікується прибуття на Львівщину ще 31 особи.

Фото: AFP 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *