ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині донеччанин обікрав родину, яка надала йому притулок

|

Львівські правоохоронці розшукують зловмисника з Донеччини, який обікрав львівську родину, що надала йому тимчасове проживання після проходження лікування у львівському медичному закладі.

 Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

До Залізничного райвідділу міліції Львова 11 березня із заявою про крадіжку звернулася 52-річна жителька селища Білогорща, яка повідомила, що 24-річний чоловік, житель Донецький області, скоїв крадіжку майна з її будинку в якому проживав у період з 5 по 11 березня.

Жінка повідомила, що її родина надала прилисток молодому чоловікові, який пройшов курс лікування у Львові і, з його слів, не мав куди повернутися у Донецьку область, звідки він родом, оскільки його помешкання на батьківщині згоріло. Львівська родина прийняла на тимчасове проживання чоловіка надавши йому окрему кімнату в своєму будинку.

Однак, 11 березня чоловік зник з помешкання постраждалої прихопивши з собою значну суму коштів у іноземній валюті та золоті вироби.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 185 КК України (крадіжка). Карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п`яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Проводяться слідчі дії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *