ОСТАННІ НОВИНИ

За ніч до Львова привезли 30 поранених активістів. При потребі їх можуть відправити закордон

|

Як зазначив міський голова Львова Андрій Садовий, якщо є потреба, то доставлених з Києва поранених відправляють на лікування за кордон. Польське консульство максимально сприяє в оформленні документів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«З Польським консульством у нас хороша співпраця. Я постійно на зв’язку з багатьма мерами наших міст-побратимів. Нещодавно мені телефонував мер Вроцлава, щойно – мер Перемишля. Пишуть з Фрайбурга, Вільнюса, усі готові максимально допомагати. Є повне розуміння, і ми відчуваємо партнерське плече наших міст-побратимів. Процедура з оформленням віз вирішується моментально», – зазначив міський голова.

Він додав, що у львівські лікарні і далі привозять поранених з Києва. «Поступають поранені у львівські лікарні. За цю ніч ми отримали більше 30 людей. Ми приймемо усіх, хто приїде. Якщо є  можливість і є потреба, ми відразу відправляємо людей на лікування за кордон.

Вночі наші лікарні ми брали під охорону, я думаю. Що в цю ніч треба брати під контроль і обласні лікарні», – розповів міський голова Андрій Садовий.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *