ОСТАННІ НОВИНИ

Блокування трас перед пунктами пропуску загрожує постачанню продовольства населенню

|

Міністерство доходів і зборів України звертається із закликом до громадян, які здійснюють блокування кордону на території Львівщини, розблокувати роботу митних пунктів пропуску  та дозволити співробітникам органів доходів і зборів вжити заходів для відновлення руху. Про це Львівський портал повідомили у прес-службі Головного управління Міндоходів у Львівській області.

Нагадаємо, як уже писав Львівський портал, на території Львівської області жителі місцевих сіл перекрили траси, які ведуть до чотирьох пунктів пропуску на українсько-польському кордоні. Зокрема, траси перекриті перед такими пунктами пропуску: «Краківець», «Рава-Руська», «Шегині», «Смільниця». Вільною залишається дорога лише перед новим пунктом пропуску «Грушів». Про це у коментарі Львівському порталу повідомили у прес-службі західного регіонального управління Держприкордонслужби України. Місцеві жителі пропускають до кордонів лише рейсові автобуси, натомість вантажівки змушені стояти обабіч траси.

Як інформує прес-служба ГУ Міндоходів Львівщини, в місцях блокування протестувальники здійснюють огляд салонів та багажників цього вантажного транспорту.

Таке блокування, як стверджують у Міндоходів, загрожує припиненням постачання продовольства та вантажів до українських населених пунктів.

Крім того, така ситуація може призвести до значних фінансових втрат тих компаній та підприємств, діяльність яких безпосередньо пов’язана із зовнішньоекономічними операціями.

Міністерство доходів і зборів ще раз підкреслює, що знаходиться поза політикою і просить громадян із розумінням поставитися до цього та не перешкоджати роботі органів доходів і зборів із забезпечення стабільного наповнення бюджетів всіх рівнів, акумуляції коштів, необхідних для виплати пенсій, стипендій, заробітних плат для працівників бюджетних організацій, а також функціонування у нормальному режимі митних пунктів.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *