ОСТАННІ НОВИНИ

Журналіст, побитий вночі тітушками, помер у лікарні

|

Як повідомляє видання vesti , невідомі розстріляли їхнього журналіста й поранили ще одного працівника.

Кореспондент «Вістей» В`ячеслав Веремій перебуває в реанімації у вкрай важкому стані.

У середу пізно ввечері, в Києві, на перехресті Володимирської та Великої Житомирської, навпроти ресторану “Чорне порося” невідомі чоловіки з бітами і зброєю, в касках, камуфляжі і чорних масках напали на журналіста “Вістей” В`ячеслава Веремія та ІТ-фахівця Олексія Лимаренка. 

Співробітники «Вістей» поверталися з роботи на таксі. Коли автомобіль зупинився на світлофорі, з підворіття вибігли чоловіки, почали розгойдувати і закидати машину коктейлями Молотова.

Таксиста, В`ячеслава та Олексія вони витягли з авто і жорстоко побили. Водій отримав серйозні травми ноги. Олексію спотворили обличчя. Їм була надана перша медична допомога.

В`ячеслав отримав кульове поранення в груди. На даний момент він знаходиться в реанімації Лікарні швидкої допомоги. Медики оцінюють його стан як украй важкий. Проводиться операція.

Відзначимо, журналіст тільки сьогодні вийшов на роботу після тривалого лікарняного. Місяць тому, 20го січня, під час штурму на Грушевського В`ячеслав Веремій отримав травму ока – він частково втратив зір. Кілька хвилин тому в ефірі espreso.tv  повідомили, В`ячеслав Веремій помер.

 Як писав Львівський портал, на місці перебування тітушок, на перетині Великої Житомирської та Володимирської вулиць, активісти знайшли велику кількість гільз від АК, гумострілів та бойових 9-го калібру. Навколо багато чиїхось особистих речей, одягу, калюжі крові, а також візитка кореспондента газети “Вісті”. Про це повідомляється у  facebook на сторінці  спільноти Молодіжний Націоналістичний Конгрес.

 Фото із сторінки Facebook В.Веремія

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *