ОСТАННІ НОВИНИ

У Рава-Руській прикордонники знайшли біля смітника гранату

|

Учора ввечері у міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення “Рава-Руська – Хребенне”, який розташований на ділянці Львівського прикордонного загону, було виявлено предмет схожий на гранату Ф-1.Цю знахідку прикордонники помітили  поблизу  магазину безмитної торгівлі «Dute Free»,біля сміттєвого баку, повідомили Львівському порталу у прес-службі Львівського прикордонного загону ДПСУ.

У зв’язку небезпечністю ситуації та загрозою життю і здоров’ю людей прикордонниками, прийнято рішення про евакуацію подорожуючих та персоналу контрольних служб пункту пропуску. Одразу  було призупинено здійснення оформлення осіб та транспортних засобів в обох напрямках,  а також проінформовано вибухо-технічні підрозділи МНС та ГУ МВС у Львівській області. За результатами огляду місцевості співробітниками вибухо-технічної групи МВС  виявлений предмет вилучено для проведення експертиз.  Близько 23 .00 год. пункт пропуску відновив свою роботу.

За письмовим повідомленням Начальника Львівського прикордонного загону про виявлення правопорушення передбаченого статтею 263 ККУ № 5/353 від 17.02.14 працівниками МВС розпочато кримінальне провадження та внесено інформацію до єдиного реєстру досудових розслідувань.

Примітно,  що у листопаді 2013 року у цьому ж пункті пропуску у громадянина Білорусії прикордонники виявлено  предмет схожий на гранату Ф-1.

Фото: Держприкордонслужба

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *