ОСТАННІ НОВИНИ

Подружня пара з Ірану вирішила на День закоханих потрапити у Євросоюз

|

З приходом потепління на кордоні стали частішими випадки затримання нелегальних мігрантів. Так, на ділянці Мостиського прикордонного загону впродовж вихідних днів двічі припинено спроби порушення державного кордону України трьома особами. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

У першому випадку, 14 лютого, у День всіх закоханих, на ділянці відділу «Шегині», що на Львівщині, прикордонники затримали двох громадян Ірану, чоловіка і жінку, 28 та 20 років відповідно.

Як з’ясувалось, затримані виявились подружжям, які на легальних підставах прибули в Україну, попередньо вказавши метою приїзду туризм.

Однак маршрут подорожі та перелік туристичних пам’яток обрали для себе дещо інший, тому за кілька днів були виявлені прикордонниками в лічених метрах від Польщі. В результаті, за свою романтичну подорож, рішенням суду «молодята» отримали чималий штраф та примусове повернення в країну походження.

Також в неділю прикордонники сусіднього відділу «Нижанковичі», за оперативною інформацією, затримали 34-річного чоловіка, громадянина Шрі-Ланки. Прибувши зі Львова на таксі, він теж мав намір пішки перейти кордон задля подальшого працевлаштування в Євросоюзі.

Наразі відносно порушника складено документи адміністративної справи за спробу порушення державного кордону України, рішення по справі прийматиме суд.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *