ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові підлітки спробували розібрати автобус

|

У Львові двоє юнаків намагалися поцупити деталі від автобуса «БАЗ». Озброївшись ліхтариком та різноманітними інструментами, хлопці вирушили «на справу». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області. 

Один зі спритників мав пильно наглядати за дорогою, аби попередити свого спільника у випадку небезпеки. Його товариш, натомість, одразу ж узявся до діла та вже навіть встиг відкрутити з автобуса передні колеса та розібрати частини двигуна. За цим кримінальним заняттям ділків й застали працівники Державтоінспекції.

Близько одинадцятої години вечора працівники дорожньо-патрульної служби ДАІ проїжджали вулицею Шевченка. Один із правоохоронців помітив обабіч дороги автобус, під яким зблиснуло світло ліхтарика. Поруч, роззираючись на всі боки, тинявся юнак. Побачивши міліціонерів, хлопець одразу ж спробував «накивати п’ятами», однак, не вдалося. Не пощастило сховатися і його спільнику –  парубка впіймали “на гарячому”, коли він відкручував з автобуса чергову деталь.

Вже відомо, що обом спритникам лише 17 років, вони львів’яни. Викрадені запчастини юнаки планували продати на авторинку.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Наразі триває розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *