ОСТАННІ НОВИНИ

Комітет Майдану Львівщини вимагає, аби обласні депутати висловили недовіру Салу

|

Комітет Майдану Львівщини вимагає, аби на черговому пленарному засіданні сесії Львівської обласної ради, яка відбудеться 11 лютого депутати висловили недовіру голові Львівської ОДА Олегу Салу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Комітету Майдану Львівщини.

Подаємо текст заяви повністю:

«Напередодні відкриття сесії Львівської обласної ради, ми, представники Громадського сектору, які об’єднались для спільної координації дій у боротьбі з владним режимом у Комітет Майдану Львівщини, звертаємося до Вас з вимогою завершити справу, розпочату 12 листопада 2013 року. Тоді, депутати Львівської обласної ради не змогли висловити недовіру голові Львівської ОДА двома третинами голосів.

Більшість керівників опозиційних політичних сил після провалу цього знакового голосування висловлювала готовність невідкладно повертатися до цього питання. Сьогодні, Ви маєте шанс довести це явкою та контролем за своїми депутатами на черговому пленарному засіданні сесії Львівської обласної ради у вівторок 11 лютого 2014 року.

Звертаємося до Голови Львівської обласної ради, голови виконавчого комітету Народної ради Львівщини, керівника Львівського обласного Штабу національного спротиву – особисто організувати процес таким чином, щоб кількість прибулих на сесію депутатів, котрі вважаються опозиційними, була достатньою для висловлення недовіри наміснику президента України двома третинами голосів.

Також звертаємося до всього депутатського корпусу Львівської обласної ради – якщо Ви своїми діями проявите рішучість, у Олега Сала не залишиться жодних шансів залишитися у кріслі очільника ОДА, незважаючи на його попередні виверти з написаннями та відкликаннями заяви про звільнення. В цей день Ви потрібні громаді в сесійному залі, а зрада вдруге під час Єврореволюції не матиме жодних виправдань.

Звертаємося також до всіх представників Громадського сектору та небайдужих львів’ян прийти в цей день, вівторок 11 лютого 2014 року, під стіни Львівської обласної ради, щоби допомогти депутатам не схибити.

Звертаємося до представників медіа максимально висвітлити процес проходження питання недовіри Олегові Салу у Львівській обласній раді.

Салу не місце на Львівщині, і депутати Львівської обласної ради у вівторок 11 лютого 2014 року мають це довести!»

Фото: прес-служби ЛОДА 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *