ОСТАННІ НОВИНИ

По Львову оголошено штормове попередження

|

Львівський регіональний центр з гідрометеорології оголосив штормове попередження: до кінця доби 9 грудня та  впродовж доби 10 грудня ожеледь. 10 грудня на дорогах ожеледиця, вночі та вранці пориви північно-західного вітру 15 – 20 м/с. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Загалом погода на завтра очікується такою: хмарно з проясненнями, часом невеликий сніг, ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7 – 12 м/с, вночі та вранці пориви 15 – 20 м/с, слабка хуртовина. Температура повітря вночі 4 – 6º, вдень 2  – 4º морозу.

11 грудня: Мінлива хмарність. Вночі  без опадів, вранці та вдень часом опади. Вранці та вдень налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі 6 – 11º морозу, в горах 15 – 18º морозу; вдень від 4º морозу до 1º тепла.

12 грудня: Мінлива хмарність. Вночі часом мокрий сніг, вдень без опадів. Вночі налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі 1 – 6º морозу, вдень від 2º морозу до 3º тепла.

Львівська міська рада звертається до мешканців з проханням звернути увагу на зниження температури та відповідно одягатись, щоб запобігти переохолодженню організму та подальшим негативним наслідкам цього.

Львівська міська рада також звертається із проханням оминати місця поблизу ліній електропередач та великого скупчення дерев, що можуть становити небезпеку при сильному вітрі.

«У зв’язку з такими погодними умовами можуть виникнути проблеми з електропостачанням чи інші непередбачувані ситуації. Звертаємося до усіх мешканців міста: про будь-які надзвичайні ситуації повідомляйте на гарячу лінію міста 15-80 або 297 59 11», – наголошує начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Віктор Іваніцький.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *