Вранці на вулицях міста працювала 31 одиниця снігоприбиральної техніки

|

Сьогодні на 7:00 год. ранку на вулицях міста працювало 18 піскорозкидувачів. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради з посиланням на інформацію відділу благоустрою управління інженерного господарства ЛМР.

Вже на 8:00 год. ранку – 31 одиниця снігоприбиральної техніки, з них 23 піскорозкидувачі, 7 тракторів та 1 інша техніка.

«Снігоприбиральна техніка продовжує працювати протягом дня», – зазначили у відділі благоустрою управління інженерного господарства ЛМР.

Щоправда не спостерігається значного ефекту від такої кількості техніки на вулицях міста. Як бачимо з фото, надісланого прес-службою ЛМР, тракторець «успішно» розчищає дорогу на одній з центральних вулиць Львова, де практично немає снігу. Натомість на справді ускладнених ділянках доріг, особливо, де круті спуски досі не прибрано й не посипано піском. Як повідомляють читачі Львівського порталу, таких небезпечних місць у Львові є чимало. Через це пересування часто виникали аварії, а відтак тягучки. Особливо ускладнений рух був у час пік, з 8-ї до 10-ї год, коли більшість городян добирались до місця праці.

Як уже писав Львівський портал, у Львові  існують проблеми на спусках-підйомах та шляхопроводах. На магістральних вулицях рух розвантажується. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *