ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина зустріла нового губернатора вигуками «Ганьба!» і «Сала на нари!»

|

У сесійному залі Львівської обласної ради розпочалось представлення нового голови Львівської ОДА Олега Сала. Як інформує кореспондент “Львівського порталу“, віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул розпочав представлення губернатора активу області із зачитання двох указів. Перший зачитаний указ президента – про призначення голови ЛОДА – працівники облдержадміністрації зустріли оплесками. Натомість кілька представників ЗМІ супроводжували слова О.Вілкула криками «Ганьба!» та «Сала на нари!».

Щоправда емоційні вигуки протривали лише кілька секунд.

Вілкул попросив громадськість заспокоїтись та продовжив читати указ про призначення екс-губернатора Львівщини Віктора Шемчука – радником президента Віктора Янукович.

Олег Сало народився 1 квітня 1968 року в м. Нестерові (нині – Жовква) на Львівщині. Закінчив Дублянську аграрну Академію, Львівський регіональний Інституту державного управління та Національну Академію держуправління при Президентові України.

Після служби в армії, у 1988 році вступив на службу інспектором ДПС ДАІ Управління МВС України у Львівській області. У 1998 році призначений начальником відділу МРЕ ДАІ Управління МВС України Львівської області. З 2000 року – начальник Управління ДАІ Управління МВС України Львівської області.

З квітня 2003 року – заступник начальника з громадської безпеки, начальник УМВСУ на Львівській залізниці. З грудня 2003 по січень 2005 року – начальник УМВС у Львівській області.

У лютому 2005 року ГПУ порушила проти нього дві кримінальні справи за фактами порушення виборчого права та зловживання владою та службовим становищем. Після цього він був оголошений в міжнародний розшук.

На парламентських виборах 2006 року балотувався за списком блоку “Народна опозиція” Наталії Вітренко.

У жовтні 2006 року Генеральна прокуратура України повернула згадані кримінальні справи у прокуратуру Львівської області для дорозслідування. 19 лютого 2007 Печерський райсуд Києва ухвалив рішення припинити ці кримінальні справи “у зв`язку з відсутністю в його діях складу злочину”.

У березні 2010 року очолив ГУ МВС у Рівненській області. У 2012 році очолив міліцію Івано-Франківщини.

Фото – Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *