ОСТАННІ НОВИНИ

У Раві-Руській відтворили бої часів Другої світової війни

|

Змаганнями з пейнтболу у Раві-Руській відтворили в подобі боїв часів Другої світової війни, аби привернули увагу до проблем розформованих військових частин. Про це повідомляє прес-служба Рава-Руської міськради.

19 жовтня у Раві-Руській, на території колишньої військової частини, відбулися пейнтбольні ігри «Львівський виступ». Їх організаторамм виступили пейнтбольний клуб «ТРІАДА» та компанія «Paintballshop» й інші.

Місія маневрів «Львівський виступ» полягала у відтворенні боїв Другої світової війни, що відбувалися з 21 по 27 червня 1941 року в районі міста Рави-Руської. Також учасники ігор хвилиною мовчання вшанували всіх, хто коли-небудь загинув у боях за Раву-Руську.

За словами міської голови Рави-Руської Ірини Верещук, на сьогодні близько40 гектарівразом із військовими спорудами у місті занепадають, оскільки неможливо дійти згоди з Міністерством оборони щодо їх використання.

«Проведенням ігор з пейнтболу на території колишньої військової частини у Раві-Руській ми також хотіли привернути увагу громадської, ЗМІ, представників вищих органів влади до проблем, з якими зіштовхнулися громади України після розформування військових частин», – зазначила вона.

Участь у іграх взяло 178 учасників з Львівської, Чернівецької, Івано-Франківської, Запорізької областей та Києва, серед яких наймолодшому було 8 років, найстаршому – близько 60.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *