ОСТАННІ НОВИНИ

Після дощичка у четвер Янукович може помилувати Тимошенко

|

Найближче засідання комісії при Президентові з питань помилування відбудеться 24 жовтня

Як пише в сьогоднішньому випуску видання «Комерсант-Україна», про те, що засідання призначене на 24 жовтня повідомив член комісії народний депутат від Партії регіонів Сергій Гриневецький.

Як повідомляли «Коментарі», в п’ятницю у Верховній Раді був зареєстрований законопроект «регіонала» Рудьковського, який дозволить відправити Юлію Тимошенко на лікування за кордон. Згідно з документом, рішення про лікування засудженого за кордоном має ухвалити суд на підставі висновків лікарської комісії з представників МОЗ та Державної пенітенціарної служби.

Нагадаємо, вчора Президент України Віктор Янукович заявив, що готовий підписати закон, який надає Юлії Тимошенко право на лікування за кордоном, а закон має ухвалити Верховна Рада.

4 жовтня, Тимошенко прийняла запрошення екс-президента Польщі Олександра Кваснєвського та екс-президента Європарламенту Пета Кокса продовжити лікування в Німеччині. У свою чергу, Кокс і Кваснєвський направили Президентові України Віктору Януковичу прохання про помилування екс-прем’єра.

Фото – Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *