ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники затримали 10 автомобілів з підробленими номерами кузовів

|

У Мостиському прикордонному загоні було проведено службову нараду та підведено підсумки оперативно-службової діяльності загону за 9 місяців цього року. Про це повідомляє прес-служба Мостиського прикордонного загону.

У нараді взяли участь представники Західного регіонального управління, керівництво та офіцери прикордонного загону, а також начальники прикордонних підрозділів, які здійснюють безпосередню охорону кордону в межах Яворівського, Мостиського, Старосамбірського та Турківського районів Львівської області.

Як було зазначено, обстановка на кордоні протягом звітного періоду залишалась складною та динамічною – це і стабільно зростаючий пасажиро-транспортний потік в пунктах пропуску, непоодинокі випадки затримання нелегальних мігрантів, як в пунктах пропуску так і на «зеленому» кордоні, переміщення через кордон зброї, боєприпасів, наркотичних речовин, прекурсорів та психотропних засобів, незаконне перевезення товарів та тютюнових виробів.

В цілому, за 9 місяців 2013 року, на ділянці загону кордон перетнули 6,81 млн. осіб та 2,05 млн. транспортних засобів. Персоналом загону затримано 129 порушників державного кордону, 123 одиниці зброї, 1948 штук боєприпасів, 334 грами наркотичної речовини, 10 тис. 774 грам психотропних засобів, 5 тис. 475 грам прекурсорів, у 107 випадках виявлено порушень щодо переміщення товарів через державний кордон на суму майже 1,2 млн. гривень, до адміністративної відповідальності притягнуто 666 осіб та накладено штрафів на суму 237 тис. гривень, вилучено 10 транспортних засобів з ознаками підробки номерів агрегатів та невідповідністю документів, виявлено 10 підробних, 7 чужих та 240 недійсних паспортних документів у громадян в пунктах пропуску.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *