ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові зірвано ремонти доріг: казначейство «висить» мільйони

|

Через значні затримки коштів казначейством, районні адміністрації не можуть закінчити заплановані ремонти доріг та хідників. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Станом на сьогодні заборгованість є у кожному з шести районів Львова. Роботи в усіх районах виконані майже у повному обсязі, але Державне казначейство не проводить повних виплат за дорожні роботи, через що районні адміністрації змушені призупиняти ремонт дорожнього покриття і хідників.

У Галицькому районі виконані усі заплановані дорожні роботи. Через заборгованість не можуть розпочати ремонт дороги на вулиці Митрополита Андрея. Загальна сума непроплат казначейством районній адміністрації складає 2,9 млн. гривень, приблизна по дорожніх роботах – 1,5 млн. грн.

У Залізничному районі виконані усі заплановані дорожні роботи. На вулиці Виговського не можуть робити капітальний ремонт через заборгованість. Загальна сума непроплат казначейством складає 1,5 млн. гривень, приблизна заборгованість по дорожніх роботах – 960 тис. гривень.

У Сихівському районі усі заплановані дорожні роботи виконані, крім ділянок проспекту Червоної Калини (біля вул Ряшівська та біля верхнього «Шувару»), на яких не можуть закінчити роботи через затримки фінансування. Загальна сума непроплат казначейством складає 2,8 млн. гривень, приблизна по дорожніх роботах – 300 тис. грн.

У Шевченківському районі виконані майже усі заплановані роботи. Ремонт на вулицях Перекопській та Золотій не можуть розпочати через затримки фінансування. Загальна сума непроплат складає 4,4 млн. гривень, приблизна по дорожніх роботах – 2,2 млн. гривень.

У Франківському районі усі заплановані дорожні роботи виконані. Загальна сума непроплат складає 1,7 млн. гривень, приблизна по дорожніх роботах – 340 тис. гривень.

У Личаківському районі усі заплановані дорожні роботи виконані. Загальна сума непроплат – 1,3 млн. гривень, по дорожніх роботах – 383 тис. гривень за вулицю Пекарську.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *