ОСТАННІ НОВИНИ

Образ сучасної жінки у цьогорічному сезоні повинен бути схожий на чоловічий

|

Вільний силует, нашарування одягу та присутність андрогінності в образі сучасної жінки – ось, що модно у цьогорічному сезоні осінь-зима 2013/2014 роках. Про це у коментарі «Львівському порталу» розповів львівський дизайнер та організатор Львівського тижня моди Петро Нестеренко-Ланько.

Холодні зими та досить прохолодна цьогорічна осінь змушує усіх модників та модниць тепло одягатись. При цьому Петро Нестеренко-Ланько радить усім львів’янам, які стежать за модою, обирати вільний одяг, поєднувати легкі тканини з шерстю та кашеміром, а також не забувати про хутро та шкіру.

«У цьому сезоні слід поєднувати такі види тканин, як шерсть, твід, кашемір з легкими тканинами, які використовують влітку. Тобто зараз модний контраст у тканинах. Щодо форми одягу, то це має бути вільний силует, немає приталеності, при цьому одяг повинен бути нагромаджений. Це пов’язано з холодами, адже всі розуміють, що зими холодні, осінь зараз теж не є теплою, тому виникає нашарування одягу», – розповів львівський дизайнер. Хутро, за його словами, досі залишається в тренді, але у поєднанні зі шкірою та трикотажем. «Зараз якраз найбільше хутра представлено у колекціях тих дизайнерів, які раніше не представляли свої дизайнерські витвори з хутра. Модна також шкіра, дублянки до прикладу. А ось плащикам та курточкам цьогоріч просто немає місця в осінньому гардеробі», – зазначив П.Нестеренко-Ланько.

Щодо кольорової гами, то за словами дизайнера, у цьогорічному сезоні варто носити темні кольори, зокрема сірий та чорний. А з яскравих кольорів буде модний яскраво-червоний, вишневий, і, відповідно, всі відтінки цих кольорів.

«У колекціях дизайнерів буде представлено багато принтів. До прикладу, на цьогорічний Львівський показ моди, ізраїльські дизайнери бренду Frau Blau привезуть дуже цікаву колекцію, де використовують принти. Принти як рослинні, так і геометричні, леопард також не виходить з моди. Також в одязі буде багато етномотиву», – сказав він.

Наостанок Петро Нестеренко-Ланько розповів, що майже у всіх колекціях дизайнерів зараз проглядається андрогінність – це чоловіча форма взуття на низькій платформі і жінка більше схожа на ділового чоловіка.

«Тобто у гардеробі жінки має бути присутня класика – чи це аксесуар, чи сам гардероб – піджак, штани, і якась романтична блузка», – додав він.

Фото: lubov-plus

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *