ОСТАННІ НОВИНИ

Пасажири 1 класу поїздів Інтерсіті+ тепер можуть заощаджувати на подорожах

|

З 1 жовтня 2013 року почала функціонувати нова бонусна програма для пасажирів, що часто подорожують, у вагонах першого класу поїздів Інтерсіті+ Української залізничної швидкісної компанії. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

Суть програми Інтерсіті_Бонус полягає в тому, що щоразу, купуючи квиток за повну вартість у вагон 1 класу за будь-яким напрямком, пасажир накопичуватиме поїздки та бонусні бали, які при досягненні достатньої кількості зможе обміняти на знижку при придбанні квитка. Детальну інформацію про умови Бонусної програми розміщено на Інтернет-сайті http://booking.uz.gov.ua/info/bonusProgram/.

Для того, щоб взяти участь у бонусній програмі, достатньо зареєструватися на сайті http://booking.uz.gov.ua в розділі «Кабінет Користувача» та надати згоду на участь у Бонусній програмі. Вже зареєстрованим користувачам порталу слід погодитись на участь у Бонусній програмі у розділі «Профіль».

Таким чином, чим більше пасажир подорожуватиме, тим менше він сплачуватиме. Це є поєднанням комфорту швидкісних залізничних перевезень та інноваційних технологій.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *