ОСТАННІ НОВИНИ

«Шеврон» заперечив підкуп «Свободи»

|

Щойно у сесійному залі Львівської обласної ради голова ЛОР Петро Колодій зачитав лист від компанії «Шеврон», інформує кореспондент «Львівського порталу».

У листі компанія «Шеврон» заперечила факт вимагання у неї 450 млн доларів за сприяння у погодженні сланцевої угоди на території Львівщини однією з політичних сил.

Компанія запевнила, що у своїй діяльності не практикує методів незаконної фінансової стимуляції.

Після цього «свободівці» розблокували трибуну і рада приступила до розгляду дражливого питання «Про погодження проекту Угоди про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуться у межах ділянки «Олеська», між державою Україна, компанією «Шеврон Юкрейн Б. В.» та товариством з обмеженою відповідальністю «Надра Олеська».

Нагадаємо, кілька десятків депутатів від фракції ВО «Свободи» заблокували трибуну й не давали можливості проводити пленарне засідання.

Депутат Йосиф Ситник заявив, що «свободівці» блокуватимуть трибуну на знак протесту проти заяви депутата від Партії регіонів Ігора Грещука, який звинуватив «Свободу» у вимаганні від фірми «Шеврон» хабаря за погодження сланцевої угоди. «Свободівці» вимагали, аби представник «Шеврону» оголосив свою позицію щодо заяви Грещука.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *