ОСТАННІ НОВИНИ

Димінський став співвласником компанії Nravo, попереднього керівника якої було вбито

|

Група компаній «Контініум» стала співвласником львівської гейм-студії Nravo, повідомляє Forbes. Цю інформацію виданню підтвердили генеральний директор «Контініума» Андрій Пивоварський та співзасновник Nravo Андрій Табачин. Суму угоди та розмір проданої частки не розголошують, пишуть «Наші гроші.Львів»   

Компанія Nravo – спеціалізується на розробці ігор для недорогих мобільних телефонів. Річний оборот фірми досягає 5 млн доларів США. Має офіси у Львові, Києві, Москві, Варшаві та Чикаго. Тільки у Львівській студії працює понад 100 осіб.

За словами Табачина, гейм-студія має намір використати досвід нового співвласника в ведення бізнесу. Як припускають журналісти важливим будуть не лише досвід але й фінансові вливання, які компанія, ймовірно, направить на агресивне освоєння нової для себе сфери – ігор на сучасних платформах iOS и Android.

Нагадаємо, 26 серпня 2013 року у Львові, у під’їзді власного будинку було вбито співвласника студії Nravo Романа Микиту. Злочин досі не розкритий. За словами начальника міліції Львова Сергія Зюбаненка, слідство розглядає три основні версії вбивства, зокрема, його пов’язують з професійною діяльністю. На питання, чи є зв`язок між партнерством з «Континіумом » і недавніми трагічними подіями в Nravo, Табачин зміг відповісти.

Група компаній «Континіум» належить Ігорю Єрємєєву, Степану Івахіву, Сергію Лагуру та Петрові Димінському. Зі статками по 170 млн доларів США вони посідають 64-67 місце в рейтингу найбагатших українців від Forbes.

Фото: Львівський портал 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *