ОСТАННІ НОВИНИ

Депутатів облради «переконують» погодити сланцеву угоду

|

 Представників депутатського корпусу Львівської облради активно переконують підтримати на завтрашній сесії питання про внесення до порядку денного пункту про так звану сланцеву угоду. Про це «Львівському порталу» розповіли поінформовані джерела.

За їх словами, ледь не з кожним депутатом працюють високопоставлені посадовці від ЛОДА, намагаючись схилити до позитивного сприйняття цього документа. Декотрим обіцяють «печеньки», а іншим – показують батога.

За даними джерел, йдеться про різні стимули у вигляді несподіваних перевірок чи інших засобів адміністративного тиску. Як твердять джерела, активність підлеглих Шемчука зумовлена тим, що від завтрашнього голосування може залежати його подальше перебування на посаді голови обласної адміністрації.

Слід відзначити й те, що під час громадських слухань щодо угоди про розподіл продукції з «Шевроном», В.Шемчук переважно бігав кулуарами із слухавкою мобільного біля вуха і мав не надто радісний вигляд. Нагадаємо, раніше про свою готовність погодити сланцеву угоду заявили представники фракції «Батьківщина», натомість «Свобода» висловлювалася проти угоди в її чинній редакції.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *