ОСТАННІ НОВИНИ

Вулицю Коперника планують відкрити в 20-тих числах жовтня

|

Як зазначив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, відремонтовану вул. Коперника планують відкрити для проїзду у 20-х числах жовтня. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

«Тут уже приступили до влаштування тротуарів. На вул.Бандери закінчують роботи з бетонування та розпочали влаштовувати бруківку. Роботи тут ще триватимуть, оскільки ремонтуємо ще перехрестя Бандери – Вербицького – Чупринки», – зазначив Олег Береза.

За його словами, цього тижня розпочнуть брукувати вул.Городоцьку.

«Там уже влаштовують трамвайні плити, випробовують замінені інженерні мережі. Також цього тижня на вул. Замарстинівській – Хмельницького закінчують роботи з заміни комунікацій та планують приступити до влаштування дорожнього корита», – сказав Олег Береза.

Нагадаємо, цього року у Львові ремонтують ділянки доріг вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6, відповідно до співпраці міста та ЄБРР. Це вул. Городоцька на ділянці від церкви Анни до «Магнусу»; вул. Бандери – вул. Коперника на ділянці від вул.Чупринки до повороту трамвайної колії (музей «Русалка Дністрова»); вул.Б.Хмельницького на ділянці від пл.Осмомисла до вул. Мулярської; вул. Замарстинівська на ділянці від вул. Мулярської до вул. Гайдамацької.

Фото: Львівський портал

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *