ОСТАННІ НОВИНИ

П’яного водія, що збив двох дітей, ледь не розтерзали на місці події

|

Над водієм, що учора на вулиці Довженка у Сихівському мікрорайоні Львова збив двох дітей (п’ятирічний хлопчик пізніше помер у лікарні) перехожі ледь не вчинили самосуд.

Як повідомив журналіст «Нашого репортера», у салоні «дев’ятки», крім водія, було ще двоє хлопців. Один з них після ДТП намагався утекти. Люди побили авто і намагалися вчинити самосуд.

За словами очевидців, міліція приїхала лише через 40 хвилин після виклику. Пізніше приїхав також «Беркут», що охороняв водія та пасажирів від обурених людей. Провели експрес-тест і у крові водія виявили майже 3 проміле алкоголю.

На місце ДТП приїхав начальник міської міліції Сергій Зюбаненко.

Як повідомляв «Львівський портал», у Львові п’яний водій легковика збив двох діток на тротуарі. Від отриманих травм п’ятирічний хлопчик помер у лікарні. ДТП трапилась учора, 11 серпня, близько 19.55 години на вулиці Довженка, повідомляє Прес-служба УДАІ у Львівській області.

За попередніми даними, 32-річний водій «дев’ятки» керував авто у стані алкогольного сп’яніння. Чоловік не обрав безпечної швидкості руху, виїхав на тротуар, де скоїв наїзд на шестирічну дівчинку та її п’ятилітнього братика, які були на велосипедах. Після цього автомобіль врізався у дерево.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *